• Fins quina hora puc fer el check-in a Recepció?
  L’horari de Recepció és de 8h a 21h.
  De les 21h i fins a les 22:45h podran igualment accedir al càmping, registrant-se amb el personal de seguretat. A Recepció podrà llogar caixes de seguretat, vehicles, bicicletes, caiacs i pistes de tenis. També podrà comprar fitxes de rentadora, assecadora i tiquets per la WiFi. Oferim servei de fax, de correu, de reserva d’excursions i informació turística de la zona.
 • He de portar polsera?
  Per motius de seguretat és estrictament obligatori portar la polsera del càmping durant la seva estada.
  Les polseres són d’ús obligatori, personal i intransferible. Les polseres es posaran en el moment de formalitzar l’entrada a recepció, sent necessària la presència del titular i de tots els acompanyants. Es pagaran 5 € per polsera en concepte de dipòsit, que només es retornaran en el mateix moment de la sortida.
  El fet de no voler dur la polsera, comportarà la denegació d’accés al càmping i la cancel·lació automàtica de la reserva i reembors del dipòsit si s’escau.
 • Es pot pagar amb targeta de crèdit?
  Sí. Acceptem targetes Visa, Mastercard i Maestro per pagar la seva estada en el Càmping. Si prefereix pagar en metàl·lic, cal tenir en compte que el caixer automàtic més proper es troba a 2 km del Càmping.
 • Oferiu connexió a Internet Wifi?
  Si, oferim connexió a Internet per WiFi gairebé en la totalitat del Càmping. Pot comprar el codi d’accés a Recepció. Cada codi només és vàlid per a un dispositiu alhora.
 • Puc reservar una nevera?
  Recomanem reservar la nevera amb antelació a través de Rent-it o FrigosInn.
 • Hi ha piscina al Càmping?
  Sí, el Càmping disposa de dues piscines a l’aire lliure: una per adults i l’altre pels més petits. Les piscines estan obertes durant tota la temporada de 10.00 h.  a 20.00 h. sempre que les condicions climatològiques ho permetin
 • Hi ha espectacles o activitats per a nens?
  Sí, al Juliol i l’Agost l’equip d’animació organitza espectacles i activitats, tant pels adults com pels més petits.