• Fins quina hora puc accedir amb vehicle dins el Càmping?
  L’accés al Càmping està obert de 7h a 23h. A partir de les 23h i fins les 7h queda prohibida la circulació de vehicles. Aquest horari és estricte i rigorós per garantir la tranquil·litat dels nostres clients.
 • S’admeten gossos al Càmping?
  Lamentem comunicar-los que els nostres amics els gossos i altres animals de companyia no poden allotjar-se dins el Càmping. Prop de Pals hi ha una residència canina.
 • Es permet fer barbacoes al Càmping?
  Està prohibit encendre sobre el terreny qualsevol tipus de foc. Només es permeten les barbacoes de carbó, gas o elèctriques, sempre que les condicions atmosfèriques ho permetin, es facin dins de la pròpia parcel·la i estiquin vigilades constantment pel Client. En cas de danys, el Client serà responsable dels mateixos.
 • Puc rebre visites durant la meva estada al Càmping?
  Per motius de seguretat no es permet l’entrada a persones no registrades al Càmping. Els Clients que sota la seva responsabilitat vulguin rebre visites, hauran de demanar autorització expressa a Recepció. Els visitants hauran de facilitar un document acreditatiu de la seva identitat i acceptar les condicions que fixi la Direcció. Les visites que superin l’hora de duració, hauran d’abonar el import corresponent d’acord amb la tarifa de visites vigent.
  L’horari de visites és de 8 h. a 21 h.
 • Càmping Playa Brava es reserva el dret de tancar zones d’acampada i blocs sanitaris durant la temporada baixa i mitja.
 • Càmping Playa Brava es reserva el dret d’admissió i, en cas necessari, podrà expulsar els Clients que contravinguin el Reglament de Règim Interior o no compleixin amb les normes d’educació i convivència social.