• Fins quina hora puc fer el check-in a Recepció?
  L’horari de Recepció Check-in és de 8h a 21h.
  De les 21h i fins a les 23:30h podran igualment accedir al càmping, registrant-se amb el personal de seguretat. A Recepció podrà llogar caixes de seguretat, vehicles, bicicletes, caiacs i pistes de tenis. També podrà comprar fitxes de rentadora, assecadora i tiquets per la WiFi. Oferim servei de fax, de correu, de reserva d’excursions i informació turística de la zona.
 • He de portar polsera?
  Per motius de seguretat les polseres són d’ús obligatori, personal i intransferible. Les polseres es posaran al canell a l’arribada, sent necessària la presència del titular i de tots els acompanyants. No es permetrà la permanència al càmping a qui contravingui aquesta norma.
 • Es pot pagar amb targeta de crèdit?
  Sí. Acceptem targetes Visa, Mastercard i Maestro per pagar la seva estada en el Càmping. Si prefereix pagar en metàl·lic, cal tenir en compte que el caixer automàtic més proper es troba a 2 km del Càmping.
 • Oferiu connexió a Internet Wifi?
  Si, oferim connexió a Internet per WiFi gairebé en la totalitat del Càmping. Pot comprar el codi d’accés a Recepció. Cada codi només és vàlid per a un dispositiu alhora.
 • Puc reservar una nevera?
  Recomanem reservar la nevera amb antelació a través de Rent-it o FrigosInn.
 • Hi ha piscina al Càmping?
  Sí, el Càmping disposa de dues piscines a l’aire lliure: una per adults i l’altre pels més petits. Les piscines estan obertes durant tota la temporada de 10.00 h.  a 20.00 h. sempre que les condicions climatològiques ho permetin
 • Hi ha espectacles o activitats per a nens?
  Sí, al Juliol i l’Agost l’equip d’animació organitza espectacles i activitats, tant pels adults com pels més petits.