• Fins quina hora puc accedir amb vehicle dins el Càmping?
  L’accés al Càmping està obert de 7h a 23:30h. A partir de les 23:30h i fins les 7h queda prohibida la circulació de vehicles. Aquest horari és estricte i rigorós per garantir la tranquil·litat dels nostres clients.
 • S’admeten gossos al Càmping?
  Lamentem comunicar-los que els nostres amics els gossos i altres animals de companyia no poden allotjar-se dins el Càmping. Prop de Pals hi ha una residència canina.
 • Es permet fer barbacoes al Càmping?
  Està prohibit encendre sobre el terreny qualsevol tipus de foc. Només es permeten les barbacoes de carbó, gas o elèctriques, sempre que les condicions atmosfèriques ho permetin, es facin dins de la pròpia parcel·la i estiquin vigilades constantment pel Client. En cas de danys, el Client serà responsable dels mateixos.
 • Puc rebre visites durant la meva estada al Càmping?
  Per motius de seguretat no es permet l’entrada a persones no registrades al Càmping. Els Clients que sota la seva responsabilitat vulguin rebre visites, hauran de demanar autorització expressa a Recepció. Les visites hauran de dipositar un document acreditatiu de la seva identitat, aparcar  el vehicle a l’exterior i abonar la tarifa de visites vigent si superen l’hora de durada. L’horari de visites és de 10 h a 21 h i en cap cas podran superar la capacitat màxima permesa per parcel·la o allotjament.
 • Càmping Playa Brava es reserva el dret de tancar zones d’acampada i blocs sanitaris durant la temporada baixa i mitja.
 • Càmping Playa Brava es reserva el dret d’admissió i, en cas necessari, podrà expulsar els Clients que contravinguin el Reglament de Règim Interior o no compleixin amb les normes d’educació i convivència social.